Çırak, Denizli Şubemizin İl Divan Toplantısına Katıldı
27 Kasım 2017, Pazartesi

Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak, Denizli Şubemizin İl Divan Kurulu Toplantısına katıldı.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak, sendikal mücadelenin sürekli devam etiğini ve insan odaklı bir sendikacılık yaptığımızı belirtti. Kazanımların altında bu güne kadar Sağlık-Sen’in imzasının olduğunu belirten Çırak, bundan sonra da kazanımların adresinin sendikamız olacağını ifade etti. Hizmet kolumuzdaki birçok temel sorunun tespiti ve çözüm önerileri için çalıştaylar düzenlediğimizi belirten Çırak, teşkilatımız, temsilcilerimiz, üyelerimiz ve bütün sağlık çalışanlarından gelen görüş ve öneriler doğrultusunda hareket ettiğimizi söyledi.

HİZMET KOLUNDA BİRÇOK KAZANIM ELDE ETTİK

Toplu sözleşme süreci ile ilgili bilgi veren Kemal Çırak, toplu sözleşmeyle birlikte hizmet kolunda birçok kazanım elde ettiğimizi ifade etti. Süt izninden döner sermaye kesintisi yapılmamasına yönelik talebimizi toplu sözleşmede kazanıma dönüştürdüğümüzü söyleyen Çırak, lisans tamamlamanın hayata geçtiğini, kreş konusunda gerekli adımların atıldığını hatırlattı. Çırak, “İcap nöbet ücretlerinin de tüm sağlık çalışanlarına ödenmesi için düzenleme yapılması kararını aldırdık. Ayda 5, yılda 12 güne kadar olan yıllık izinlerde döner sermayeden kesinti yapılmayacak” dedi.

SAĞLIK-SEN OLARAK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Toplantıda konuşan Denizli Şube Başkanımız Metin Yüksel Koçoğlu ise Sağlık-Sen olarak büyük bir aile olduğumuzu vurguladı. “Denizli Şubesi olarak zaman zaman temsilciler ve üyelerle bir araya gelerek istişareler gerçekleştiriyoruz” diyen Koçoğlu, sahadan gelen talepleri alarak ilgili yerlere aktardıklarını, bunun da çözüm için önemli olduğunu ifade etti. Koçoğlu, toplantıya katılan Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak’a teşekkür etti.

Toplantı öncesi Genel Başkan Yardımcımız Kemal Çırak ve Şube Yönetimimiz, Denizli Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ :