Dördüncü Teşkilat Eğitim Programımız Sona Erdi
19 Aralık 2016, Pazartesi

Genel Merkezimiz tarafından düzenlenen Teşkilat Eğitim Programlarının 4. sü sona erdi.

Programda Sağlık Bakanlığı Halkla İlişkiler Daire Başkanı Tolga Akkuş Sosyal Medya, Doç. Dr. Mehmet M. Özaydın Erdemli Çalışanın Sendikası, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Örnek Sendikal Mevzuat ve Kazanımlar, Eğitimci Rahim Aladağ ise Etkili İletişim ve Liderlik konusunda sunum yaptı.

Eğitim programımızın sosyal medya bölümünde, sosyal medyanın gerekliliği, sosyal medyada mutlaka yer alınması gerektiği, kamuoyu oluşturmada kurumsal paylaşımların önemine vurgu yapıldı.

Erdemli Çalışanın Sendikası bölümünde ise, sahip olunması gereken değerler, bu değerlere sahip çıkma ve temsilcisi olunan değerleri koruma gereğinin önemi ifade edildi.

Sendikal konular ve mevzuat bölümünde ise, kazanımlarımızın yanı sıra, güncel konulara yönelik değerlendirmelerimiz anlatıldı, soru cevap bölümünde ise sorular cevaplandırıldı.

Etkili İletişim ve Liderlik sunumunda ise, lider-yönetici özellikleri, liderliğin vasıfları, iletişimin liderlikteki rolü ve adalet vurgusu yapıldı.

Grup Yürüyüş’ün ezgiler seslendirdiği programımızda, programa katılanlara sertifikaları verildi. Programda ayrıca, sendikamız tarafından düzenlenen Anı, Kısa Film ve Fotoğraf Yarışmasında dereceye girenlere de ödülleri verildi. 

Dördüncüsü gerçekleşen eğitim programımıza, İstanbul 1 ve 2 No’lu Şube, İstanbul Üniversite Şube, Kahramanmaraş, Karabük, Karaman, Kars, Kastamonu, Kırıkkale, Kırklareli, Kırşehir ve Kilis şube yönetimlerimizle temsilcilerimiz katıldı. 

 

 

PAYLAŞ :